brainfood op kantoor en in de klas. het kan met breinspijs van cateraar cookcook! uit Utrecht. Ook voor brainfood workshops.


Breinspijs™ is een vernieuwende voedingsmethodiek die bijdraagt aan mentale prestaties op de werkvloer en in de onderwijssetting. Het is speciaal uitgedacht om beter na te denken, te leren én te concentreren. Om scheppende en probleemoplossende creativiteit te bevorderen. 

De term Breinspijs™ is afgeleid van de Engelse term brainfood. Deze voeding is zorgvuldig afgestemd op de behoefte aan denkkracht binnen (onder meer) adviesorganisaties en onderwijsinstellingen. Doordachte energierijke maaltijden voor als je ‘nog even door moet’. Zonder de bekende after-diner-dip en met de volle smaak van goed eten.

 

Breinspijs is een voedingsmethode gebaseerd op brainfood. CookCook! catering biedt voeding speciaal voor nadenken, leren en concentreren. Bedrijfscatering in Utrecht en Amsterdam.

De schijf van tien 
In onze methode hebben we tien onderdelen gedefinieerd die van invloed zijn op goede ‘denkvoeding’. Het visuele model noemen we de ‘schijf van tien’. Pas als alle tien schijven optimaal worden ingezet – en elkaar ook nog eens onderling versterken – mag je spreken van uitgebalanceerde voeding die mentale prestaties verbetert. Hier geven we een toelichting op drie van de tien schijven.

Samenwerking
Breinspijs™ ontwikkelen en verfijnen we in samenwerking met BSc en MSc studenten van de opleiding Voeding & Gezondheid aan de Wageningen Universiteit. Met hun onderzoek borgen we de wetenschappelijke onderbouwing. We pretenderen hierbij nooit de ‘graal’ te hebben gevonden, maar wel dat Breinspijs™ bijdraagt aan betere mentale prestaties.

Presentatie
Nieuwsgierig geworden hoe uw mensen fit en scherp blijven met ‘brainfood’ bedrijfscatering? Neem contact op met Jeremy Buisman voor een presentatie (en proeverij!) van onze brainfoodcatering. Bel met nummer 030 – 34 10 34 9 of stuur een e-mail naar jeremy@cook-cook.nl.

Tip: wij bieden ook een unieke brainfood kookworkshop.


Breinspijs™. Food for thought.