Brainfoodcatering op kantoor en het onderwijs? Het kan met breinspijs van cateraar CookCook!. Voeding die mentale prestaties verbetert. Ook voor brainfood workshops.

 

De Breinspijs™ voedingsmethodiek is een initiatief van CookCook! Deze bijzondere vorm van voeding ontwikkelen en verfijnen we in samenwerking met voedingsdeskundigen en een gerenommeerd kennisinstituut. 

Achter Breinspijs™ zit een gedachte. We hebben onze ideeën vertaald in een heldere visie en missie die houvast bieden bij de (door)ontwikkeling van deze unieke vorm van voeding.

Visie 
Voeding speelt een cruciale rol in het functioneren van mensen. Er is met name progressie te boeken in de werk- en onderwijsomgeving waar een fors beroep gedaan wordt op het denk-, leer- en concentratievermogen.

Missie
Breinspijs™ helpt organisaties bij het optimaliseren van leer- en werkprestaties en het stimuleren van creativiteit middels een zorgvuldig voor dit doel uitgedachte, en in samenspel met voedingsdeskundigen en wetenschappers doorontwikkelde, voedingsmethodiek.