Brainfoodcatering op kantoor en het onderwijs? Het kan met breinspijs van cateraar CookCook!. Voeding die mentale prestaties verbetert. Ook voor brainfood workshops.

 

Wilt u weten wat Breinspijs™ teweeg kan brengen in uw organisatie? In samenwerking met cateraar CookCook! bieden we een kennismakingssessie. In een ontspannen setting leren uw mensen hoe zij meer energie kunnen halen uit voeding. 

De sessie – die een dagdeel of dag duurt – is opgebouwd uit een theoretisch deel en een praktijkgedeelte. De beide elementen lopen losjes door elkaar heen, dus wees niet bang voor een lange saaie zit. De ‘docent’ die je meer vertelt over de ideeën achter Breinspijs™ is ook de chefkok. De kennis en vaardigheden die je opdoet zijn bruikbaar op het werk maar ook thuis. Hoewel brainfood een belangrijk onderdeel is van de workshop, staan plezier, ontspanning en vooral het bereiden van heerlijke gerechten centraal.

 

Kookworkshops in het kader van teambuilding voor bedrijven in en rond Utrecht

 

 

 

 

 

 

 

Locatie
De kookworkshop kan gegeven worden in onze eigen kookstudio in combinatie met dineren in de Quilt. Dit is een van de meest inspirerende vergaderlocaties in Utrecht. We verzorgen de sessie ook bij u op locatie.

Meer weten?
Deze (kook)workshop is een absolute aanrader voor adviesorganisaties en onderwijsinstellingen. Neem contact op met Jeremy Buisman voor de mogelijkheden in uw organisatie. Hij stelt graag een programma op maat voor u samen. Bel met nummer 030 – 34 10 34 9 of stuur een e-mail.

N.B. CookCook! verzorgt de sessie voor groepen vanaf 8 personen.